Стана ясно каква е причината за смъртта на Наско от „България търси талант“

Гласувайте за статията

Стана ясно каква е причината за смъртта на Наско от „България търси талант“

Танцът на Атанас Клечаров в неделя в ефира на „България търси талант“, се оказа последен за него. Той и Алис от школата по спортни танци във Велинград впечатлиха не само журито, но и зрителите пред екрана.

Малко след снимките за излъчения епизод момчето се разболява терминално.

“Наско беше единственият танцуващ човек с Даун в Европа”, коментира неговата треньорка Мая Кондарева в предаването “Преди обед”.

“Той учеше и нас, научи и децата, че различните трябва да се приемат като всички останали“, споделя още тя.

Мая Кондарева е категорична, че в школата им всяко дете е прието и се отнасят равноспоставено с всички.

В ефира на предаването „Преди обед“ тя сподели за две много скъпи за нея писма, които Наско й дал наскоро. В едното писмо са и неговите думи ”Тези, които даряват светлина на другите, никога не остават на тъмно”.

Въпреки че се ражда със синдрома на Даун, талантливото момче прекрачва прага на залата по спортни танци в град Ракитово още на 5-годишна възраст, където го посреща неговата учителка.

Наско и Алис стигат до голямата сцена на „България търси талант“, където се представят отлично. За съжаление Наско се разболява от COVID-19, след като радостта от участието му формата става факт и за другите. Здравето му се влошава рязко и той губи битката за живота си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар