Мария Игнатова аут от телевизията

Гласувайте за статията

Мария Игнатова аут от телевизията

Мария Игнатова остава без работа и в бТВ. Причината е ниският рейтинг на „Папараци”. Поради тази причина съвсем скоро шоуто ще бъде спряно, научи HotArena. След като стана ясно, че новото предаване на Димитър Рачков ще се излъчва в неделя вечер, когато се излъчва и „Папараци”, от ръководството на бТВ взели решение да свалят блондинката от ефир.

Източници на „Уикенд“ твърдят, че ще бъде истинско чудо, ако Мария изкара в ефир до края на май, когато официално изтича договорът между телевизията и продуцентите й Иван и Андрей.

Мълвата гласи, че екипът на „Папараци” към момента има подготвени 4 или 5 предавания, които са предадени за излъчване в Би Ти Ви. От телевизията обсъждали дали да не кажат на хората на Иван и Андрей да спрат дотук. По договор шоуто трябва да остане в програмата поне до края на май, но рейтингът бил толкова нисък, че било по-добре да изплатят неустойки на продуцентите, вместо да продължават да пълнят скъпо ефирно време с продукция, която не се гледа.

Същевременно Нова телевизия най-после даде зелена светлина на дългоочакваното шоу на Димитър Рачков, което вече се очертава като истински хит, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар