Вижте семейството на Костадин Ангелов (Снимки)

Гласувайте за статията

Здравният министър проф. Костадин Ангелов рядко говори за личния си живот

Здравния министър пази личния си живот в тайна. Той и съпругата му Илияна са родителите на малкия Сами. Приближени до него издават, че той е изключително грижовен татко.

Миналата есен наследникът на Ангелов е бил кръстен в храм „Света София“ . Малкото момченце е наследило сините очи и русата коса на своята майка.

За Илиана е известно, че е бивша състезателка по художествена гимнастика, която по-късно е станала треньор. Преди дни тя отпразнува своя рожден ден, а Ангелов я поздрави с кратко, но романтично послание: „Честит рожден ден, любов моя“, във фейсбук страницата си.

За колекцията си от медали Илияна е задължена на самата Нешка Робева, която пък после я поканила да се присъедини в нейния ансамбъл. В трупата тя срещнала много приятели, а благодарността си към Робева не спира да изказва с мили публикации в социалните мрежи и до днес.

Илиана не крие, че е научила много от нея не само за гимнастиката, танците и изкуството, но и за хората и най-вече за живота.

Половинката на здравния министър има сестра близначка, с която са като две капки вода.

Сами е слабост и на своята леля Йоана. Тя също е бивша гимнастичка и е част от ансамбъла на Робева. С проф. Ангелов са в чудесни отношения и на всеки празник семейството се събира, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар