Взривяваща новина за Джан Яман

Гласувайте за статията

Напоследък се прокрадват съмнения, че всичко това е само PR акция

Един от най-горещите турски актьори Джан Яман, е в трепетно очакване на голямо събитие в живота си.

Красавецът ще става баща. Майка на бъдещото му дете е знойна италианка, не по-малко известна от него – телевизионната водеща – Дилета Леота.

Джан Яман

Напоследък се прокрадват съмнения, че всичко това е само PR акция

Двамата съвсем наскоро афишираха публично любовта си, макар за чувства между тях да се шушукаше от доста отдавна.
Нашумелият и в Италия турски хубавец е цар на сърцераздерателните сериали от югоизточната ни съседка.

Майка на детето му пък ще бъде мокрият сън на италианците напоследък, адвокатката по образование и талантлива телевизионна водеща, русокосата и сексапилна сицилианка Дилета Леота.

А по сметката на пишещото братство из Апенините, двамата влюбени, за които напоследък само в Италия се изписаха не една и две вестникарски страници, били заченали бъдещата си рожба покрай новогодишните празници.

Тоест в самото начало на тяхната пламенна връзка, много преди да бъдат засечени от бдителни папараци и да привлекат ревностните погледи на обожаващите ги и жени, и мъже.

Бомбатаза бащинството на Джан Яман и бременността на Дилета Леота взриви в понеделник привечер звездата на телевизиите на фамилията Берлускони – популярната и предизвикателно хубава дори на 63 години водеща Барбара Д’урсо.

Барбара се опита да прочете новината в оригинал

Та пищната дама оповести новината по време на предаването си „Помериджо 5“, като се позова на популярен и добре информиран турски сайт. Нещо повече, Барбара се опита да прочете новината в оригинал, при това доста добре, а камерите показаха факсимилето на страницата със съобщението и после нейния превод.

Поканените в студиото национални спецове по сърдечни проблеми започнаха оживена дискусия, в която преобладаваше учудването от светкавичното развитие според тях на любовта на Джан и Дилета.

Заваляха безброй въпроси най-вече на зрителки, а „шрапнели“ от „бомбата“ на Барбара Д’урсо започнаха да пръскат всевъзможни сайтове, радиостанции и телевизии.

Появиха се обаче и неверници, които твърдяха в ефир,че любовта между сина на имигранти от Косово в Истанбул и дъщерята на стопроцентови сицилианци била „скалъпена“ на маса от PR-агентите на двамата. Просто защото 32-годишният турски хубавец и надарената с приказни форми 29-годишна италианска мома в този момент се нуждаели от много фенска обич, за да си вдигнели акциите.

Той като актьор не само в родината си, но и в Италия, а тя като основна водеща на набиращ скорост на Апенините и по света спортен канал. Като доказателство за твърденията си за режисирана връзка неверниците извадиха публикувани снимки на Джан и Дилета за размяната на подаръци на отминалия Свети Валентин. Ами на тях наистина направо прозира неумелото боравене с програмата фотошоп…, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар