Арчи остави родителите си без думи

Дори не можете да предположите коя е била първата му думичка
0

Дори не можете да предположите коя е била първата му думичка

Макар да се стараят да държат сина си малкият Арчи далеч от медийното внимание, Меган Маркъл и принц Хари от време на време ни радват с по някоя и друга снимка на своето момченце.

Освен това те ни радват и с информация за това как се развива поредният престолонаследник.
Тези дни Хари бе доста многословен в едно нетипично за него интервю. Той гостува на комика с британски произход Джеймс Кордън. Двамата се забавляваха доста, докато обикалят Лос Анджелис, качени върху туристически автобус.

Арчи
Дори не можете да предположите коя е била първата му думичка

В искрен и доста забавен разговор, Хари призна, че е взел решение да напусне Великобритания и кралското семейство, за да защити семейството си.

„Таблоидите в Англия могат да бъдат много жестоки. Направих това, което всеки съпруг и баща би направил. Казах си, че трябва час по-скоро да махна семейството си от тази среда. Всичко това вредеше и на психическото ми здраве“, сподели Хари.

Той разкри и нови много любопитни подробности около живота си с Меган и малкия Арчи, който вече е на година и половина. За никого не е тайна, че в момента с Меган са в очакване и на второто си дете.
Принцът разкри, че първата дума на Арчи е била… „крокодил“!

„Синът ми вече е на година и половина и е страшно забавен. Има страхотен характер, може да сглобява по 2-3 думички и пее песнички“, сподели гордият татко.

Хари разкри още какъв коледен подарък е получил Арчи от прабаба си – кралица Елизабет Втора.
„Баба ми ме попита какво иска Арчи за Коледа и Мег веднага се сети за гофретник. Така че баба ми му изпрати гофретник за празника и сега всяка сутрин закусваме това. Арчи обожава гоферти и винаги иска това за закуска“, споделя принц Хари, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.