Николаос Цитиридис подлуди колегите си с тази мацка (ФОТО)

Гласувайте за статията

Кармита е много разглезена

Водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис” – Николаос Цитиридис, подлуди колегите си с мацката до него.

Оказва се, че той разхожда домашната си любимка Карма по доста необичаен начин.
От няколко години гологлавият ерген живеел под наем с котката си. За да разнообразява ежедневието й, Николаос често я вземал със себе си в офиса на телевизията.

Николаос Цитиридис

Кармита е много разглезена

Вместо да я разхожда на каишка, заради студеното време, бившият комедиант я носел в чанта.
По време на записа на вечерното предаване, рижавата писана оставала в гримьорната му. Николаос често споменава четирилапата си съквартирантка в предаването, но заради подигравките в социалните мрежи, че Карма е дебела, той е ограничил снимките с нея.

„Когато я срещнах, тя беше котка на 4-5 месеца. Запознахме се в една студена, декемврийска вечер в Панчарево. Бях на сватба и излизах да пуша често извън ресторанта. Всеки път когато отварях вратата, тя беше там и сякаш ме чакаше. Първия път ми се покатери по панталона и се шмугна в якето. Дори не каза „здрасти“, а директно ме избра за нейния човек. Това се случи няколко пъти. Накрая на вечерта, след много ракия и танци, трябваше да направя вече лесния избор – шаферката или котката. Взех Карма под якето и я качих в таксито. Събудих се и муцуната й беше до моята”, разказва за първата им среща Николаос Цитиридис.

Никоя девойка няма шанс, ако Карма не я хареса и тя не хареса котката му

Кармита, както я нарича водещият, е много разглезена. От самото начало се храни с възможно най-скъпата котешка храна, която се продава у нас. Откакто Николаос е водещ на свое шоу и доходите му нараснаха неимоверно, той глезел писаната и с прясна сьомга.

„Най-много обичам майка ми и котката ми. Моята Карма – дамата на сърцето ми. Тя стана много известна, докато бях вафлен блогър. Зареждам се с цялата енергия на света вечер, когато се прибера и ме посрещне това момиче”, признава Цитиридис.

Оказва се, че освен голямата любов на Николаос, Карма Цитиридис е и първата зрителка на скечовете му. Докато се подготвял за дебюта си като тв водещ, гъркът ежедневно репетирал репликите си пред котката си. Водещият обаче е категоричен, че никоя девойка няма шанс, ако Карма не я хареса и тя не хареса котката му, пише Уикенд.

„Много са се потрисали от нея и това за мен е знак, че щом не харесват Кармито, значи нямат работа с мен. Винаги прави впечатление, когато човек има добро отношение към животните и знае как да ги погали, да им говори и да се държи покрай тях”, споделя Николаос, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар