Хороскоп за 1 март, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Настройте се миролюбиво. Днес ще си имате работа с емоционални и избухливи хора. Не влизайте в спорове, а се опитвайте да изглаждате острите моменти. Това със сигурност ви се отдава и ще внесе известно спокойствие. В най-важните дела си струва да се опирате само на собствените си сили.

СКОРПИОН

Постарайте се да запазите самообладание, каквото и да се случва. Няма да е най-спокойният и приятен ден. Не падайте духом и постарайте се да прекарате повече време с тези, които могат да ви ободрят, подкрепят или вдъхновят. Дребни покупки ще се окажат полезни, даже ако не са планирани.

СТРЕЛЕЦ

Днес не бързайте. Разполагате с достатъчно време, за да решите как ще постигнете поставените цели и да обмисляте всяка своя крачка. Около вас има хора, които ще ви дават ценни съвети. Все пак имайте предвид, че не винаги знанията ви ще са достатъчни, за да осъществите замисленото.

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на това, как се развиват отношенията ви с най-близките хора. Днес е особено важно да съхраните хармонията и взаимното доверие. Въздържайте се от иронични подмятания и критики, даже ако ви се струват уместни. ще изскочат не планирани разходи за покупки за в къщи.

ВОДОЛЕЙ

Ярък и необичаен ден. Често ще бъдете в центъра на вниманието. Без много усилия ще завържете нови познанства. Не е изключено и начало на романтична история. Отношенията ще се развиват стремително и ще играят важна роля в живота ви. Обичайните дела може да са скучни, но вие се справяте отлично с тях.

РИБИ

Днес ще приключите със задачи, започнати по-рано. Време е да направите равносметка, да разберете къде сте допуснали грешки и къде сте били прави. Разчитайте и на други хора при решаването на някои заплатени проблеми. Съвместната работа ще ви бъде приятна. Новини за най-близките ви хора ще ви зарадват.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар