Хороскоп за 1 март, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Отличен ден за делови преговори и обсъждане на важни въпроси. Ще отстоявате своята позиция, но ще се вслушвате и в това, което казват събеседниците ви. Така ще избегнете конфликтите и ще намерите решения, които устройват всички. Вечерта ви очакват приятни събития у дома.

ТЕЛЕЦ

Позитивните тенденции преобладават и шансовете да постигнете успех са големи. Ще успеете да завършите планираните работи и да привлечете мнозина на своя страна. Някои Телци ще получат примамливи предложения за бизнес сътрудничество. Сполучливо ще е и решението на финансовите въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Отвсякъде възникват трудности, но вие сте заредени с оптимизъм и не се отказвате от замисленото. Няма кой да ви извади от равновесие или да развали настроението ви. Творческият ви потенциал ще бъде особено висок и ще успеете да реализиране някои проекти.

РАК

Прекалено впечатлителни сте и реагирате по-остро, отколкото трябва на всякакви забележки по ваш адрес. Старайте се да не давате обещания. Днес сте склонни да не оценявате правилно своите сили. Приятно ще бъде да се завърнете към стари и познати неща.

ЛЪВ

Днес сте щастливи по отношение на финансите и имотите. Неочаквани парични приходи и сключване на изгодни сделки ще направят денят ви много успешен. Някои от вас ще получат предложение за нова работа, други имат шанс да се издигнат в службата. Ще намерите добри решения на възникнали проблеми.

ДЕВА

Всичко важно днес е добре да планирате за първата половина на деня. Много от задачите ви се отдават лесно, справяте се с неща, които са затруднили останалите. Помагат ви фантазията и изобретателността, а имате и чудесни идеи. След обед е добре да смените обстановката и да намерите по-интересно място.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар