Бившият на Кардашиян заби 19-годишна (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Бившият на Кардашиян заби 19-годишна

Скот Дисик – бивш съпруг на Кортни Кардашиян има нова тръпка. Но това, което скандализира всички е, че приятелката му е едва 19-годишна.

Един от коментарите в Twitter за Скот беше: „Можем ли да се съгласим колективно, че 37-годишният Скот Дисик трябва да спре да се среща с тийнейджърки?“

Бившият партньор на Кортни Кардашиян, Скот Дисик (37), с когото имат 3 деца, наскоро се сдоби и с 19-годишна приятелка.

Той е във връзка с Амелия Хамлин и в Twitter се разпространяват осъдителни коментари, че Скот на практика излиза с тийнейджърка.

Амелия е родена през 2001 г., работи като модел, а родителите й са актьори.

През 2019 г. тя пусна собствена модна линия и същата година се премести в Ню Йорк, а след това замина за Лос Анджелис.

Скот и Амелия излизат от октомври 2020 г., само броени месеци след като Скот се раздели със София Ричи. Но връзката им беше потвърдена едва наскоро – на Свети Валентин.

Те имат разлика от над 18 години и това провокира много негативни коментари за Скот. Между другото, бившата му приятелка София Ричи също беше с 15 години по-млада от него.

Но той не е единственият фен на драстично по-младите момичета. Този списък включва и Леонардо Ди Каприо, който според съобщенията в медиите се смята, че не излиза с момиче на възраст над 25 години.

Един от коментарите в Twitter за Скот беше: „Можем ли да се съгласим колективно, че Скот Дисик трябва да спре да се среща с тийнейджърки?“

Бившият на Кардашиян сваля тийнейджърки сн. Инстаграм

Бившият на Кардашиян сваля тийнейджърки сн. Инстаграм

„Това може да е непопулярно, но това е лудост. Никой друг ли не смята, че е страховито, че Скот Дисик, 37, излиза с поредната тийнейджърка, който е на 19? На мен просто ми се струва, че има нещо, което по същество не е наред“, коментират потребители в Туитър.  Определено критици не липсват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар