Бащата на Бритни Спиърс със скандални разкрития за певицата

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс втрещи с изповед, баща й не остана по-назад

След документален филм, който допълнително подхранва движението „Свобода за Бритни“ посветен на Бритни Спиърс, семейството й също поиска думата. Както е известно, бащата на певицата – Джейми Спиърс дълго време управляваше богатството и животът й. Оказа се обаче, че дъщеря му иска да избяга от неговата опека. И поведе кампания за целта. За да го защити, адвокатът на Джейми заяви, че г-н Спиърс „не е направил нищо друго, освен да обича лудо дъщеря си, която го е поддържала жив въпреки проблемите, които е имал“.

Феновете на Бритни Спиърс никога не са реагирали по-остро, отколкото след като гледаха документалния филм за скандалното запрещение, под което поп принцесата живее повече от десетилетие. Баща й Джейми все още е в полезрението на обществото. И настроенията срещу него са дори повече, отколкото преди. И сега той се възприема като „злодей, чиято дъщеря трябва да бъде следена за всяко нейно движение. А той в същото време трябва да има контрол върху нейните финанси“. Адвокатът Вивиан Торин обаче заяви пред ABC News съвсем различна версия. Тя коментира, че „всичко, представено чрез „Свобода за Бритни“, е пълна лъжа“. И това е позиция, за която самият Джейми се застъпва. И твърди, че той е този, който е спасил живота на дъщеря си, която е имала психични проблеми.

„Разбирам, че във всяка история трябва да има „злодей“, но хората в този случай наистина грешат. Джейми спаси живота на дъщеря си в точния момент. Всички я нараниха и той я спаси, защото я обича безумно. Всичко, което тя притежава също. Истината е, че състоянието й беше управлявано по много лош начин. Той й спаси главата“, каза адвокатката.

Бащата на Бритни Спиърс проговори сн. Инстаграм

Бащата на Бритни Спиърс проговори сн. Инстаграм

Бритни Спиърс напоследък се опитва да излезе от опеката на баща си. И дори използва някои доста опасни прийоми, за да постигне тази своя цел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар