Дрю Баримор с шокираща изповед: Майка ми ме затвори в психиатрия, когато бях на 13!

Гласувайте за статията

Дрю Баримор потресе с изповед

 

Холивудската актриса Дрю Баримор разкри неизвестни подробности за младежкия си живот по време на радиопредаване. Актрисата, която винаги е била дискретна относно личния си живот, този път шокира с признание.

 

Всички знаем, че Дрю стана звезда още като малко дете с ролята си в „Извънземното“ на Спилбърг. Но никой не е предполагал, че е прекарала 18 месеца в психиатрия, когато е била тийнейджърка.

Известната актриса разкри, че майка й Джейд я затворила в клиниката. Когато била на 13 години, тя я завела в психиатрична болница, където е прекарала 18 месеца.

„Първите шест до осем месеца бях изпълнена с ярост. Не разбирах защо бях толкова ужасно наказана. Мислех, че тя е родила чудовище и вече не знае какво да прави с това чудовище“, каза Дрю.

Актрисата добавя, че в институцията е имало ужасни моменти.

„Днес дори се усмихвам, когато слушам историите на холивудските звезди и за 30-дневната терапевтична психопрограма в Малибу. Каквито и изпитания да са преминали, това е нищо в сравнение с онова, което преживях. А в тези институции през 80-те години нямаше място за шеги. Не можете да се разхождате свободно. А ако го направите ще ви отведат в изолирана стая или ще ви сложат на носилка и ще ви вържат. Разбирам до известна степен действията на майка ми, но мисля, че тя е виновна за много неща, които се случиха по-късно в живота ми. И които ме оформиха като човек“, каза Баримор.

Тя твърди, че майка й я е възпитавала така, сякаш е нейна приятелка, а не дъщеря. Което е довело до това, че е била извън контрол в тийнейджърските си години.

Дрю Баримор шокира с изповед сн. Уикипедия

Дрю Баримор шокира с изповед сн. Уикипедия

Баримор каза, че е простила на майка си, но само след продължителна терапия и сега двете поддържат контакт. Въпреки това актрисата още носи белезите от миналото. И не може да се справи с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар