Денис Топал от „Братя“ и Иво Андонов от „Под прикритие“ са в един и същи офис

Гласувайте за статията
Луксозните бърлоги на мафиотите са снимани в общ шахматен декор

Хитовите български сериали „Под прикритие“ и „Братя“ имат различни продуценти и се излъчват в конкурентни телевизии – БНТ и Нова тв, но екипът им използва едни и същи декори за най-ключовите си локации – пише в. „Уикенд“.

Помещението, което мафиотите Иво Андонов и Денис Топал използват за свои офиси, всъщност се оказа едно и също място. Най-запомнящ се е издайническият шахматен декор на стената, който обичайно се поставя на пода.
Оказва се, че модерният салон на хотел „Маринела“ на 19-ия етаж често се превръща в снимачна площадка не само за снимките на сериали. Просторната зала с уникална панорамна гледка и модерен интериор се отдава под наем за бизнес срещи, различни частни партита и снимки на видеоклипове. Луксозното помещение е използвано дори за пресконференции на ФК „Лудогорец“.

През 2011 г. екипът на Димитър Гочев и Димитър Митовски си харесват луксозната зала за тузарския офис на гангстера Иво Андонов в един от най-успешните родни сериали „Под прикритие“. Преди 4 години шахматният декор се появи във видеото към песента „Истинска жена“, изпята от фолкпевицата Мария, Гъмзата и Ави Бенеди.
В кримисериала „Братя“ този декор също е използван за офиса на мафиота Денит Топал.

Мафиотите ползват идин и същи офис

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар