КГБ шпионира Людмила Живкова в Индия 5 месеца преди смъртта й

Людмила Живкова имала влечение към окултизма
0

Изминаха точно 40 години от най-окултната задгранична визита на Людмила Живкова

Сянката на КГБ – това усещала край себе си Людмила Живкова при последното си посещение в Индия – пише в. „Уикенд“. Съветските тайни служби я следели изкъсо и дори си позволили най-нагло да преровят багажа й. В Делхи дъщерята на Тато била предупредена от служител на посолството ни, че „братушките“ са вербували човек от антуража й – отбелязва изданието.

Людмила Живкова била трън в очите за Кремъл през 70-те и началото на 80-те години. Върхушката на СССР виждала в нейно лице смутителка на социалистическия строй.
Информирана от дипломата за пробива в обкръжението й, Червената принцеса заподозряла, че шпионин на руснаците е личният й бодигард Димитър Мурджев. Оказало се обаче, че не той е предателят.

По време на десетдневната си визита в Индия дъщерята на Тато отскачала често до храма на Кали – богинята на смъртта. Това направило впечатление на местен жител и той се свързал с поета Любомир Левчев, който също бил в делегацията. На именития наш писател индусът се представил за доктор по магия и обяснил, че гостуванията на Живкова при Кали не предвещават нищо добро.
„Веднага вземете мерки“ – наредил онзи загрижено.
„Но преди още да помисля да взема мерки, Людмила получи тежък припадък на среща с индийски интелектуалци“ – разказва Левчев.[kkstarratings]

Людмила Живкова имала влечение към окултизма
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.