Нова тв продава зад граница „Отдел Издирване“ Преглеждания: 1554

Вергов си партнира с Ива Михалич
0
Оценете този post
Криминалният сериал „Отдел Издирване“ е сниман в Хърватия и именно там ще гледа да пробие

Нова тв се опитва да продаде зад граница своята най-нова продукция – полицейския сериал „Отдел Издирване“ – пише в. „Уикенд“. Криминалето върви всеки петък, а в него са работили едни от най-успешните български актьори, начело с Юлиан Вергов. Поканена е и хърватската звезда Ива Михалич, която играе във филм на НВО. Част от сериала е сниман в Хърватия и именно там се очаква да пробие, след като се завърти у нас – отбелязва изданието.

Юлиан Вергов се е учил да стреля специално за главната си роля в „Отдел Издирване“ – разказва самият той по време на виртуална среща с журналисти. Понеже героят му Камен Петков е инспектор и шеф на отдела, се наложило да усвои всички задължителни умения за един полицай, включително да стреля.
„Много държахме да тренираме, за да не се излагаме на терен“ – разказа Вергов.

За снимките на всеки епизод са отделени по 4 работни дни, което е много кратко време за една уважаваща себе си продукция, но благодарение на добрите актьори се оказало достатъчно. За снимачна площадка на сериала са избирани мрачни места, които да илюстрират мрака в душите на героите. Зад продукцията стоят основната част от хората, на които родният зрител дължи сериалите „Дяволското гърло“ и „Под прикритие“.

Вергов си партнира с Ива Михалич

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.