Фики Стораро пак печели „Капките“

Гласувайте за статията
Фики Стораро няма конкуренция в шоуто „Като две капки вода“

Победителят в 8-ия сезон на „Като две капки вода“ Фики Стораро е почти сигурен победител и в новото издание – пише в. „Уикенд“. Това се шушука упорито зад кулисите на шоуто за имитации. Още след първото представяне на Фики стана ясно, че той няма голяма конкуренция за спечелването на голямата награда – коментира изданието.

Синът на Тони Стораро избра да се преобрази в Дони и изпя хита „Уморени крила“. 25-годишният Фики се справи брилянтно с превъплъщението си и обра овациите на публиката и журито. Зрителите също бяха във възторг. Всички са на мнение, че именно Фики ще триумфира и в този сезон.

Фики Стораро грабна първото място с внушителните 89 точки и със значителна преднина пред останалите. След него се нареди Михаела Маринова с 56 точки, а трета бе Софи Маринова с 52.
В този сезон гласуването става по нов регламент на оценяване. Първи гласуват участниците, които отново могат да дават по 5 точки на някого от конкурентите си. След тях гласува журито, чиито членове дават от 3 до 10 точки. Зрителите гласуват с от 6 до 20 точки. Последен глас имат менторите на участниците, които имат право да дадат общо 10 точки само на един изпълнител.

Фики в образа на Дони

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар