Лейди Гага плати 500 000 долара откуп за кучета (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Лейди Гага плати половин милион за кучетата си

 

Мистериозната жена, която в петък е открила в Лос Анджелис откраднатите френски булдози на Лейди Гага, е попаднала на малките, вързани за стълб, се казва в нови доклади. И получи половин милион долара от певицата, за благодарност.

Източници от полицията казаха на TMZ, че жената е разпознала кучетата от медийното отразяване на обира, при който е прострелян асистентът на певицата.

Жената успява да намери поща, публикувана в социалните мрежи от Лейди Гага, а в отговор я съветват да се обърне към полицията.

Източници също казаха пред TMZ, че актрисата от „Роди се звезда“ ще „изпълни с удоволствие“ обещанието си за награда и ще плати на жената 500 000 долара.

Лейди Гага все още не е коментирала завръщането на кучетата, но се съобщава, че е била обляна в сълзи, когато е научила, че те са били открити живи и здрави.

Що се отнася до жената, която откри кучетата, нейната самоличност и местонахождението на кучетата няма да бъдат разкрити за нейна безопасност и поради продължаващото разследване, заявиха от полицията.

„Искам да бъдат задържани, така че да бъдат съдени за нападение и / или опит за убийство“, каза Джо Германота – баща на Лейди Гага, в събота сутринта, по повод мъжете, застреляли Фишер.

Припомняме ви, че кучетата на Лейди Гага бяха отвлечени по време на разходка с асистента на певицата Райън Фишър. Двама мъже са стреляли по него и отвлекли животните. Семейството на Гага, както и всичките й почитатели бяха шокирани от случката. Самата певица бе силно притеснена не само за животните, но и за техния водач, който бе в критично състояние.

Лейди Гага си върна домашните любимци сн. Инстаграм

Лейди Гага си върна домашните любимци сн. Инстаграм

За щастие Фишер е откаран в болница веднага, а сега е в стабилно състояние. Нараняванията му са определени  като животозастрашаващи, но има всички шансове да се оправи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар