Хейли Болдуин с пикантни подробности за брака с Джъстин Бийбър (И чакат ли бебе?)

Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще стават родители?

Те остават в блясъка на сватбената благословия, след като празнуваха своята двегодишнина още през септември. Но Джъстин Бийбър, на 26 години, и съпругата му Хейли, на 24 години, изглеждаха толкова влюбени, както винаги в петък, когато излязоха заедно за романтична вечеря в Западен Холивуд.

Музикантът обаче предизвика доста погледи и шеговити подмятания, като демонстрира изключителна интимност със съпругата си. Двамата бяха спипани да се закачат на излизане от заведението, а Хейли бе облечена в доста дръзка вечерна рокля.

Появата им дойде часове след като Джъстин обяви последния си албум: Justice.

Певецът разкри заглавието и снимката на корицата на предстоящия си шести студиен албум в своите акаунти в социалните медии, като написа: „Във време, когато има толкова много грешки на тази разбита планета, всички ние жадуваме за изцеление и справедливост. Страданието, несправедливостта и болката могат да оставят хората да се чувстват безпомощни. Музиката е чудесен начин да си напомним, че не сме сами. Музиката може да бъде начин да се свържете помежду си, затова просто се свържете помежду си“, продължи той,

Обсъждайки връзката им в интервю за Vogue Italia, Хейли призна, че за нея е „трудно“ да бъде интимна с Джъстин „пред очите на всички“.

Тя казва: „Трудно ми беше да разбера, как да поддържам отношения с него и да имаме връзка пред очите на всички. Но настъпи момент, когато трябваше да прегърна реалността и да признаеш коя съм.“

Хейли, която е и дъщеря на актьора Стивън Болдуин, разкрива, че дори се е колебала да целуне публично Джъстин за период от връзката им.

Тя продължи: „Разбрах, че това е битка, която в дългосрочен план, вместо да те защити, те изтощава. Факт е, че се обичаме. И всъщност няма какво да се скрие“.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин сн. Инстаграм

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин сн. Инстаграм

Хейли каза, че е по-важно за нея като съпруга е Джъстин да бъде щастлив, а не да отговаря на очакванията на други хора. А на въпрос – планират ли скоро дете, моделката отговори само с многозначителна усмивка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар