Виктория Бекъм пред фалит? Остана без главен дизайнер

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм пред фалит?

Топ дизайнерът на Виктория Бекъм ще напусне работата си в силно пострадалата модна марка на Spice Girl, докато тя се опитва да си върне огромни загуби, гласят последните новини от Лондон

Дизайнерският директор Илария Икарди – близка приятелка на бившата спайска и „креативният мозък“ зад марката на г-жа Бекъм, обяви, че напуска.

Запознати разкриват пред MailOnline, че десетки служители трябва да бъдат съкратени заради напускането на Икарди, но това беше категорично отречено от модната марка.

Напускането на Илария бе последвано от редица съобщения, че модният лейбъл на Виктория Бекъм е натрупал над 46 милиона британски лири загуби, откакто стартира.

В отчетите, представени по-рано този месец, одиторите предупредиха, че съществува „голямо съмнение“ относно способността на компанията да продължи да работи, след като тя отчете загуби от £ 11.8 милиона за 2019 г. и £ 12.3 милиона за 2018 година.

Говорителят на Виктория Бекъм заяви: „ Илария Икарди, креативен директор във Виктория Бекъм, ще напусне компанията по-късно тази година. Илария има изключително важен принос към марката на Виктория Бекъм през последните седем години. Нейната креативна личност изигра съществена роля за оформянето на марката там, където е днес, и й пожелаваме успех в бъдеще“, се казва още в официалното изявление.

През юли миналата година беше разкрито, че г-жа Бекъм ще съкрати 20 служители, за да бъде „защитена от бъдещето“ на марката след пандемията.

Това се случи само месец след като г-жа Бекъм взе заем в размер на 6,4 милиона британски лири за спасяване на модната си империя.

Член на дизайнерския екип на марката, който помоли да не бъде разкриван, каза пред MailOnline, че Covid е „просто оправдание“ за съкращенията във фирмата. „В момента всички са ужасени. През изминалата година всички се страхуваха да не загубят работата си.“

Виктория Бекъм остава без главен дизайнер сн. Инстаграм

Виктория Бекъм остава без главен дизайнер сн. Инстаграм

Самата Виктория досега не е коментирала слуховете, че има финансови проблеми. Известно е, че бившата певица има сериозни затруднения от доста време. И дори съпругът й настоя да разделят бизнеса си преди години, за да не загубят всичките си средства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар