Приятелка на Хари: Той се превърна в американец!

Приятелка на Хари: Той се превърна в американец!
5 (100%) 1 vote

Приятелка на принц Хари разочарована от него

 

Приятелка на принц Хари сподели, че е разочарована от него. Според нея, принцът е попил твърде много от американската комерсиална култура и вече мисли точно като типичен американец.

 

Не само по отношение на визията, но и в поведението си, Хари все повече заприличва на съпругата си Меган Маркъл. И докато за някои това е повод за уважение и респект, то други не са на това мнение.

„Мята информация от източниците, с които говорих в двореца, беше, че те ще го освободят по-рано и ще сложат край на всички тези спекулации.“, коментира кралския коментатор Виктория Арбитър. Дъщерята на бившия кралски секретар споделя, че е близка приятелка с Хари от години. Но напоследък той я шокира с поведението и отношението си.

Докато обсъждаше изненадващия ход за интервю с Опра Уинфри, след като обяви,  че търси по-спокоен живот, Виктория коментира, че е изненада от действията на Хари. А колегата й Робърт Джобсън дори обвини двойката, че „осребрява връзките си с кралското семейство през цялото време“.

„Нека бъдем честни – причината да дават интервю за Опра, е просто е да популяризират марката си. И да привлекат възможно най-много внимание, защото това е силата на парите“, заяви той.

„Причината да говорят за личния си живот е, защото трябва да се уверят, че тяхната марка е популярна и разпознаваема в Америка.“

А кралският коментатор Виктория Арбитър, добави: „Това са Меган и Хари, които се опитват да спечелят и да привлекат американците“.

В изявлението си от 20 февруари Бъкингамският дворец заяви: „Херцогът и херцогинята на Съсекс потвърдиха пред нейно величество кралицата, че няма да се завръщат като работещи членове на кралското семейство. След разговори с херцога, кралицата писмено потвърждава, че след като се отказват от работата си за кралското семейство, не е възможно да продължат да изпълняват отговорностите и задълженията, които произтичат от службата към обществото“.

Приятелите на Хари разочаровани от него и Меган

Приятелите на Хари разочаровани от него и Меган

„Почетните военни назначения и кралски патронажи, оглавявани от херцога и херцогинята, ще бъдат върнати на нейно величество, преди да бъдат преразпределени между работещите членове на кралското семейство.“, допълниха от двореца.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар