Кралски биограф: Меган винаги е планирала да напусне двореца! (И защо повлече и Хари?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл винаги е планирала да напусне двореца, твърди кралски биограф

Меган Маркъл никога не е имала намерение да остава в двора. А от самото начало е искала да си тръгне. Това заяви в ексклузивно интервю за The Royal Beat, кралският експерт Робърт Джобсън, който добре познаваше покойната принцеса Даяна. А днес твърди, че херцогинята на Съсекс винаги е планирала да напусне кралското семейство.

„Мисля, че тя имаше план от самото начало, че няма да се задържа много в двора. И не й отне много време, преди да напусне и да благодари на кралското семейство“, коментира той.

Както е известно, решението на кралицата да премахне ролята на благотворителни патрони за Хари и Меган, тъй като „животът в служба на обществото“ не е съвместим с доходната нова кариера на двойката в Америка, предизвика хаплив отговор от Съсекс.

Кралската двойка заяви, че „услугата е универсална“, а кралските източници определиха изказването като „ужасно неуважително“. И казаха също, че „не можете да си пълните джобовете, докато изпълнявате служебни задължения“.

Кралските семейства са подготвени да отвърнат на удара, който може би Хари и Меган ще им нанесат в интервю с Опра Уинфри.
„Те няма да рискуват да изгубят благоволението на кралското семейство, защото това не е в техен интерес“, каза Дики Арбитър. „Така че те ще говорят за „ролите си“ и как служителите не са ги подкрепили. Те със сигурност ще говорят за това, което искат да постигнат; те ще говорят за семеен живот, бебета и майчинство. Но няма да рискуват да обидят отново кралицата“, смята Арбитър.

Джобсън обаче е на друго мнение: „Грубостта на изявлението, което те направиха след напускането им говори много! Честно казано, те получиха много свобода, но бяха адски груби с кралицата и семейството.

Меган Маркъл планирала да напусне двореца още преди годежа с Хари сн. Инстаграм

Меган Маркъл планирала да напусне двореца още преди годежа с Хари сн. Инстаграм

„Беше ясно, че съсексци работят сами като машина — те не работят с Двореца.“, допълва Кейти Никъл. И също подкрепя позицията на Джобсън, че Меган е имала план от самото начало. И дворецът просто е бил стъпка от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар