Елизабет предложи мир на Меган и Хари: Щастлива съм, че внукът ми откри истинската любов!

Гласувайте за статията

Елизабет Втора предложи примирие на Меган и Хари

Кралица Елизабет каза на принц Хари, че е „доволна, че е намерил щастие“ с Меган Маркъл, след като двойката емигрира в Лос Анджелис от Лондон. Но предупреди, че трябва да отстоява ценностите на семейството си, когато те започнат новия си живот извън фирмата.

„Хармоничният разговор“ между кралицата и нейния внук се е случил по телефона, малко преди планираното огнено интервю на Съсекс с Опра Уинфри. То беше публично обявено миналата седмица, съобщи The Mirror.

Миналата седмица на Съсекс им беше казано, че не могат да продължат с „отговорностите и задълженията, които произтичат от живота на обществена служба“ и са лишени от останалите си патронажи и титли след преместването им в САЩ.

Окончателното им разделяне от кралския двор бе последвано от телефонен разговор между Хари и баба му. При който 94-годишният монарх каза на внука си, че „е доволна, че е намерил щастие“ и „иска само най-доброто за него и семейството му“.

Но Хари подчерта, че осъзнава своя „дълг към семейството“ и обеща „никога да не прави нищо, с което може да ги смути“.

Минути след като Бъкингамският дворец публикува своето изявление, потвърждаващо, че Меган и Хари вече не са работещи кралски особи, двойката отвърна в отговор, казвайки, че все още ще „живее живот в служба на обществото“ в „хаплива“ декларация, определена като „ужасно неуважителна“ към възрастната кралица.

Изявлението последва онова, което се разглеждаше като цялостен положителен разговор между Хари и баба му в предишните дни.

Източник каза пред The ​​Mirror: „Хари е говорил с кралицата и тя му е казала, че е доволна, че е намерил щастие. Тя иска само най-доброто за него и семейството му.

Елизабет предложи мир на Меган и Хари сн. Инстаграм

Елизабет предложи мир на Меган и Хари сн. Инстаграм

Те добавиха: „Той се описва като свободен, но знае, че има дълг към семейството и повтори обещанието си никога да не прави нищо, с което да ги засрами. Всичко е свързано с промяната. Но това беше много хармоничен разговор между една грижовна баба и нейния внук.“, казват от двореца.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар