Сестрата на Майли Сайръс я засенчи (Вижте как се превърна в модна икона)

Гласувайте за статията

Сестрата на Майли Сайръс я засенчи

Сестрата на Майли Сайръс удари известната си кака буквално в земята. Наскоро малката пораснала Ноа събра погледите с неочакваната си трансформация. Тя не пропуска да впечатли в стилните си ансамбли.

Но Ноа Сайръс изглеждаше абсолютно перфектна, докато отиваше да отпразнува рождения ден на своя приятел в ресторант в Западен Холивуд в петък вечер.

21-годишната певица, която е и сестра на Майли Сайръс, носеше изящен анцуг в графити стил, на който беше отпечатана „RIP 2020“.

Ноа допълни тоалета с големи обеци с халки и многослойни колиета с верижка с номер три на гърдите си.

Тя също така прояви приоритет на безопасността, като носеше черна маска за лице, докато си проправяше път към ресторанта.

Ноа беше в компанията на няколко свои приятели, тъй като групата влезе в ресторанта за специалния повод, а по-късно се появи и в Instagram, за да документират нощта на партито.

Ноа Сайръс изгря в първите клипове на сестра си Майли, а след това сякаш изчезна от прожекторите. За разлика от Дисни звездата, родителите й решиха, че тя трябва да порасне като нормално и обикновено дете. Но очевидно за момичетата от тази фамилия съдбата е подготвила всичко друго, но не и обикновен живот. Това личи именно от последните й действия. Тя снима няколко безкрайно дръзки клипа, след което демонстрира не само визия, но и глас. И разби всички очаквания.

Номинираната за „Грами“ певица съвсем наскоро обаче бе „засрамена“ от кака си. 28-годишната Майли, сподели очарователни спомени на двете, за да отбележи 21-ия рожден ден на по-малката си сестра.

Майли позира на снимки, направени, когато е само на седем. Бъдещата актриса и певица държи в прегръдки бебето Ноа, завито в одеяла и сгушено в ръцете й, докато седеше на дивана си.
„Честит рожден ден на икона, която живее @noahcyrus“, написа първоначално Майли над снимката.

Сестрата на Майли Сайръс стана модна икона сн. Инстаграм

Сестрата на Майли Сайръс стана модна икона сн. Инстаграм

По-късно тя се върна и добави по-дълго съобщение за сестра си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар