Принц Филип остава в болница, семейството му притеснено (Какво е състоянието му?)

Гласувайте за статията

Принц Филип остава в болница

Принц Филип започна втория си уикенд в болница и семейството му е силно притеснено от този факт. Херцогът на Единбург, 99, е бил приет в болницата „Крал Едуард VII“ в Лондон миналия вторник вечер, като предпазна мярка, след като получава пристъп на неразположение. Тогава той пристигна с частен автомобил и влезе в сградата без чужда помощ.

Бъкингамският дворец заяви миналия вторник, че Филип е „добре“ и „реагира“ на медицинска помощ.

Синът му принц Едуард също заяви, че тази седмица Филип е „много по-добре“, но и „с нетърпение чака да се измъкне“, а кралското семейство му стиска „палци“.

Но херцогът продължава да прекарва най-дългия си болничен престой и вече почти две седмици.

Преди това той прекара 11 дни в болница през 2013 г. след операция на корема. Но състоянието му остава неопределено, а лекарите отказват подробности относно изписването му.

Кралски източник заяви вчера, че не очаква да има промени в състоянието или местонахождението на херцога поне през следващата седмица.

По време на влизането на Филип в болница дворецът не разкри причината, но след това заяви този вторник, че той се лекува от инфекция.

Едуард, който каза, че е разговарял с баща си по телефона, предполага, че херцогът, който е известен със своето отношение „за дискретност“, е малко разочарован от това, че остава в болница.

Във вторник дворецът заяви: „Херцогът на Единбург остава в болницата „Крал Едуард VII“, където получава отлична медицинска помощ за инфекция. Той се чувства добре и реагира на лечението, но не се очаква да напусне болница за няколко дни. “

Принц Филип остава в болница сн. Инстаграм

Първоначално Филип трябваше да прекара само няколко дни под медицински грижи за „наблюдение и почивка“, но миналия петък се оказа, че вероятно ще остане в болница поне още една седмица. Самият принц, който навършва 100 години през юни, признава, че е отегчен, но засега се съобразява с лекарските препоръки и остава в клиниката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар