Изплуваха още страшни пророчества на Ванга, които ще се сбъднат до 2030 година

Гласувайте за статията

Изплуваха още страшни пророчества на Ванга

Астрологът Елена Кравцова разкри страшни пророчества на Ванга.

Според тях човечеството ще преживее страшни бедствия и пандемии. До 2030 година населението на Земята ще страда от епидемии, гласи предсказание на пророчицата от Петрич Ванга, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.

Според Кравцова, Ванга е казала, че само едно място няма да бъде засегнато и това е Руската федерация. Страната щяла скоро да излезе от икономическата криза и да се превърне в магнит за мигранти.

Ванга предрекла и война в Европа, която щяла да бъде запалена от ислямисти. Тълпите бежанци, представящи се за жертви, ще се превърнат в слуги на дявола, предсказала пророчицата.

Нострадамус е пророкувал, че през 2021 г. мнозина ще изпитват силно главоболие заради силните магнитни бури. Той е предсказал и големи пожари, които ще избухнат в Сибир през това лято заради сушата.

Още едно негово предсказание гласи, че през 2021 г. светът ще бъде изправен пред Третата световна война и предвестник на това събитие ще се окаже раждането на бебе със страшна деформация, съобщава руската астроложка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар