Ирен Кривошиева проговори за наследството на Ламбо

Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева проговори за наследството на Ламбо

Ирен Кривошиева проговори за наследството на Ламбо година и половина след смъртта му. Тя заяви, че доста е била изненада от Данаилов в последните дни от живота си.

„Заръча много неща на Влади, които синът ми изпълни. Стефан знаеше, че неговите желания са закон за мен и че ще помогна на детето ни да ги осъществи. Когато беше в болницата, беше спокоен, нямаше никакви притеснения. Влади си движи всичко“, споделя още актрисата.

Ирен Кривошиева добави, че след смъртта му имуществото е било разделено между наследниците му и тя никога не е искала нищо.

Тя сподели, че като американска гражданка получава помощи от САЩ заради пандемията.

„Получих два пъти досега. Доналд Тръмп беше казал една сума, сега Байдън споменава друга. Не съм наясно каква парична помощ ще ми бъде преведена“, споделя актрисата.

Тя сподели, че получава наеми от имоти на дядо си.

„Мога и да не работя, тъй като живея скромно. Парите никога не са били проблем за мен, те не са ми най-важното. Преди години в Америка нямах пукат лев, а се чувствах добре“, споделя Кривошиева в интервю за „Уикенд“.

Тя разкри, че с Влади се чува всяка вечер и знае как минават дните му. Той вече си е поставил ваксината срещу Ковид-19, пише show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар