Алекс Сърчаджиева си отмъсти на Ралица Паскалева

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева успя да отмъсти на колежката си Ралица Паскалева

Алекс Сърчаджиева отмъсти на колежката си Ралица Паскалева. Междъ двете дами е имало остър сблъсък, след като половинката на Теди Салпаров си тръгна от лекарския сериал „Откраднат живот”, за да поеме „Игри на волята”, пише Марица.бг, позовавайки се на show.bg.

Обичаната доктор Стилиянова рязко смени посоката на телевизионните си изяви и това изненада всички. В тандем с още един от актьорите от поредицата тя измести най-безцеремонно Сърчаджиева.

Но ответният удар от страна на Алекс не закъсня. Тя намери ново място под слънцето и интересното е, че то е точно там, където бе нейната колежка.

Сърчаджиева не просто получи роля в „Откраднат живот“, но оказа се, че героинята й ще присъства във всяка една от 35 серии до края на поредицата.

Тя влиза в роля на титулуван хирург, която е щерка на министър. Образът на Алекс е ключов. В най-успешния роден сериал тя ще е сред лицата, които ще сложат край на поредицата.

Алекс не крие, че се притеснява заради участието си в „Откраднат живот”. Но заради доброто отношение на екипа тя бързо се е отпуснала и е забравила за страховете си. И сякаш точно в този момент точно там й е мястото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар