Дрю Баримор: Майка ми ме прати в психиатрия на 13 г (Вижте скандалното й детство)

Гласувайте за статията

Актрисата с ужас си спомня за тежкото си и травматично детство и пороците

Известната актриса Дрю Баримор с горчивина си спомня детството си, което беше повече от бурно и като тийнейджърка прекара известно време в психиатрия, защото майка й не успя да да се справи с нея сама.

Внезапната й ранна слава доведе до изключително проблематично поведение, което по-късно доведе до злоупотреба с наркотици и алкохол и тя  постъпи за  рехабилитация, когато беше на 13 години.

Баримор беше на гости в Хауърд Стърн и обясни, че е била само на тринадесет, когато е прекарала 18 месеца в психиатрична болница. Ходих по клубове вместо в училище и откраднах колата на майка ми и знаете ли, бях извън контрол. „Понякога беше смешно, а понякога бях толкова ядосана, че си тръгвах и след това ме връщаха“, призна Баримор. „Майка ми ме настани в психиатричното отделение на болницата.

Бях в клиника година и половина и нямаше място за шеги. „Ако се шегувах там, щяха да ме вкарат в изолатор или да ме вържат с усмирителна риза.“

Актрисата с майка си
Снимка: Инстаграм

Въпреки това, актрисата прости на майка си, че я изпрати в институцията.

„Мисля, че тя създаде чудовище и не знаеше какво да прави с това чудовище. Наистина бях извън контрол и й прощавам. Сигурно се чувстваше така, сякаш няма на кого да разчита и съм сигурна, че е живяла с много вина през годините заради всичко това“,  каза тя.

След като напусна лудницата, тя напусна родителката си и се премести в апартамента си на петнадесет години. По това време тя прекъсна всякакви контакти с майка си. Майката и дъщерята обаче в последствие се помириха, предават от popara.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар