Хороскоп за 27 февруари, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес околните ви ще са нервни, суетни, ще говорят прекалено много и ще вършат глупости. Трябва да съхраните спокойствието си и да гледате на нещата философски. Важно е внимателно да подберете съюзниците си. По-добре да разчитате на тези, които отдавна са на ваша страна.

СКОРПИОН

Подходящо време за вземане на важни решения и за обсъждане на сериозни въпроси. Време е да проявите инициатива. Забелязвате неща, пропуснати от другите. Това ви помага бързо да се ориентирате в сложни ситуации и да постигнете желаното. Не се възгордявайте от успехите си.

СТРЕЛЕЦ 

Имате възможност да приключите с дела, започнати преди време и да намерите верните отговори на тревожещи ви въпроси. Ще получите интересни делови предложения и ще сключите изгодни сделки. Ще трябва да се заемете и със семейни дела. Ще успеете да се спрявите ако не си губите времето в приказки.

КОЗИРОГ

Очаквайте новини, които да променят плановете ви. Не е изключено, реализацията на добри идеи да се отложи за неопределен срок. Близките ви ще ви поддържат и това ще ви успокои. Някой ще има нужда от покрепата ви. Не се колебайте при взимането на решения.

ВОДОЛЕЙ

Ще преодолеете стари разногласия и ще намерите нови съмишленици. Полезно е да говорите за бъдещето и да обсъждате плановете си. Ще избирете вярната линия на поведение и ще се придържате към нея, макар това понякога да не е лесно. Подходящо време е да поговорите и обсъдите важни неща с любимия човек.

РИБИ

Интересен ден. Няма лесно да се ориентирате в своите чувства. Ще се поддавате на емоциите и ще извършите противоречиви постъпки. В общуването с околните ще е нужно търпение – ще се наложи дълго да обяснявате дори и най-простите неща. Все пак, благодарение на деликатността ви ще избегнете конфликти.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар