Хороскоп за 27 февруари – събота, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Ще започнете деня с приятни изненади. Познати ще напомнят за себе си, а не са изключени и случайни срещи, които ще подобрят настроението ви. Лесно ще намирате общ език с околните и с мнозина ще се разбирате от половин дума. Лесно ще се съсредоточавате и ще запомняте детайлите.

ТЕЛЕЦ

Чувствате прилив на енергия и разбирате, че днес сте способни за много дела. Интуицията няма да ви подведе и благодарение на нея ще може да се наложите над силни съперници. Ще бъдете на точното място и в точното време. Дълго чакани парични приходи ще ви зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Старайте се да бъдете внимателни при общуването. Всяка информация, която днес споделяте, може да бъде използвана срещу вас. Ще постигнете отлични резултати, само ако действате самостоятелно. Много от Близнаците ще имат отлични идеи и за тяхното изпълнение няма да са нужни големи усилия.

РАК

Денят ще е изпълнен с необикновени срещи. Отношенията с колегите и деловите партньори ще са добри, а разногласията и споровете ще се сменят с ползотворно сътрудничество. Сключените днес сделки ще ви донесат добри приходи, амо проявете търпение.

ЛЪВ

Лесно комуникирате с околните, даже и с тези, с които преди не сте се сработвали. Това ще ви помогне в решаването и на деловите, и на личните проблеми. Не е изключено да намерите нови съюзници, които в труден момент с удоволствие ще помогнат. Запознанство може да се превърне романтична връзка.

ДЕВА

Делови ден, обещаващ интересни предложения относно работата ви. Ще разберете, какво да направите, за да увеличите значително своите доходи. Все пак не забравяйте, че не си струва да бързате, действайте внимателно. Ще имате възможност да изпълните желанието на любимия си човек.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар