Принц Хари разкри нови подробности за живота си с Меган Маркъл (Вижте тук)

Принц Хари разкри нови подробности за живота си с Меган Маркъл (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари по-откровен от всякога в забавно тв интервю

Докато кралските наблюдатели очакват с нетърпение разговора на херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри на 7-ми март, принц Хари направи изненадващо непринудена поява в шоуто на Джеймс Кордън.

Разходка из Лос Анджелис

В 17-минутния запис британският водещ кани принца на разходка из Лос Анджелис с открит автобус само за тях двамата, а по време на обиколката Хари разкрива и някои несподелени досега подробности от личния си живот.

За Меган

На въпроса „Кога разбра, че Меган е единствената?“, той отговаря: „По време на втората среща започнах да си мисля, това е доста специално“. „Не беше толкова заради това къде бяхме, а начина, по който ни потръгна и ни беше толкова комфортно в компанията на другия“.

За ситуацията между двамата принц Хари обяснява: „Да излизаш с мен или с когото и да е друг член на кралското семейство, предполагам, е малко обърнато наобратно. Всички срещи се превръщат във вечери, гледане на телевизия или разговори у дома, а когато накрая станете двойка, тогава отивате на кино, вечери и всичко останало, така че всичко при нас се получи отзад напред“.

„Успяхме да прекараме огромно количество време насаме, вместо да ходим в домовете на приятели или на вечеря навън, където има други разсейвания. Нямаше никакви разсейвания и това беше нещо страхотно и удивително“, допълва той.

Херцогът на Съсекс споделя още, че затова и отношенията на двамата са напреднали бързо през първите два месеца.

За оттеглянето от кралското семейство

Когато Джеймс Кордън засяга темата за оттеглянето на Меган и Хари от кралското семейство, принц Хари казва: „Никога не е ставало въпрос за напускане. Беше по-скоро отдръпване, отколкото оттегляне“.

По-нататък той не спестява подробности за решението: „Беше трудна среда, както мисля, че много хора видяха. Всички знаем каква може да е британската преса и рушеше психичното ми здраве, мислех си: „Това е отровно“. Така че направих това, което всеки съпруг и всеки баща би направил, имам нужда да изведа семейството си оттук“.

„Но никога не сме напускали“, споделя още херцогът на Съсекс. „И доколкото знам, каквито и решения да са взети от онази страна, аз никога няма да напусна. Винаги ще внасям принос, моят живот е обществена служба, така че винаги, когато правя нещо по света, това ще е същото“.

Ежедневие

Джеймс Кордън не пропуска да разпита принца и за семейното му ежедневие в Калифорния. На въпроса каква е обичайната вечер между него и Меган, Хари отговаря, че включва приготвяне на чай, къпане и четене на книжка на сина им Арчи, след което двойката прекарва време насаме.

Принц Хари сподели нови подробности за живота си с Меган сн. YouTube

Принц Хари сподели нови подробности за живота си с Меган сн. YouTube

Херцогът на Съсекс споделя още, че първата дума на детето му е „крокодил“, а кралица Елизабет е подарила на своя внук гофретник за Коледа, който често влиза в употреба: „Арчи се събужда сутрин и казва: „Гофрета?“, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар