Честито! Симона Загорова с първо бебе (Глория сияе от щастие) Преглеждания: 16002

Симона Загорова роди малката Галина сн. Инстаграм
0
5/5 - (1 vote)

Глория сияе от щастие, Симона Загорова стана майка

Симона Загорова роди първото си дете и направи Глория баба. Фолк певицата е на седмото небе, а в семейството вече са изключително щастливи, че посрещат четвърто поколение член на фамилията. Дъщерята на Глория — Симона се чувства добре и е родила без усложнения.

„Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти Боже за този дар! „, написа Глория в социалните мрежи. Симона, която носи първата буква на баба си Стефка, също е спазила семейната традиция да почете по-възрастните жени в семейството. И е кръстила дъщеря си на майка си, чието истинско име е Галина.

Глория не пропусна да сподели и снимка на майката и бебето. Прекрасната Симона е гушнала малкото човече, а единствено бебешката ръчичка е хваната от апарата. Певиците все пак решиха да не показват бебето изцяло. Не толкова от суеверие, а колкото да запазят този прекрасен момент за себе си.

Без съмнение, в дома на певицата ще властва истинско женско царство. Глория доскоро живееше с майка си Стефка и дъщеря си Симона. Малката Галина е четвъртата дама в дома на фамилията, а таткото на бебето изглежда ще е единственият кавалер сред толкова нежни създания.

Както е известно доста време се ширеха слухове, че Глория е в трудни отношения със зет си. Дори се твърдеше, че го е изгонила, тъй като не иска да има нищо общо с него. Смятала, че младежът не е достатъчно добър за дъщеря й и пречи на развитието й като певица, а в същото време само я използва. Самата изпълнителка остана вярна на себе си и не отговори на злобните слухове.

Симона Загорова роди малката Галина сн. Инстаграм
Симона Загорова роди малката Галина сн. Инстаграм

Вместо това демонстрира безусловна подкрепа за дъщеря си и семейството, което е избрала да създаде. По всичко личи, че в дома на певицата не само няма драми, но и в момента всички празнуват. Още една принцеса се роди в семейството на кралицата на фолка. Да й е честита!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.