Светлана Гущерова и Християн с приказно парти за рождения ден на Анелия-Добромира (Снимки)

Светлана Гущерова и Християн с приказно парти за рождения ден на Анелия-Добромира (Снимки)
3 (60%) 1 vote

Светлана Гущерова и Християн посрещнаха специалния ден  у дома

Малката Анелия-Добромира – първородната дъщеря на Светлана Гущерова и Християн, вчера навърши две години, а нейните родители й организираха тържество, с което отбелязаха хубавия повод.

За разлика от миналогодишното празненство, събрало на едно място много от техните близки и приятели под покрива на столично заведение, този път предвид пандемията, семейството посрещна специалния ден в пределите на своя дом.

Това обаче съвсем не означава, че плеймейтката и съпругът й не се постараха да направят празника наистина впечатляващ, пише life.dir.bg.

„Преди две години на този ден сърцето ми биеше лудо от предстоящата ни среща. Дългочакана и жадувана… На този ден Бог ме благослови да изпитам неописуемо щастие – за пръв път станах майка! Ти дойде и огря по-силно от слънце живота ми!

Честит рожден ден, слънчево мое момиче Анелия-Добромира! Иска ми се да ти подаря цялото щастие на земята! Детството е едно от най-големите съкровища, които ние, възрастните, вече не притежаваме. Затова го пази в сърцето си завинаги и бъди много, много щастлива!

Пожелавам ти да растеш здрава, добра, умна, засмяна, смела, никога не се предавай и сбъдвай мечтите си! С тати много те обичаме и винаги ще бъдем твоя опора, за да се радваме заедно с теб на твоите успехи! Обичамe те безкрайно, мило наше дете!“, написа Светлана към кадрите, които сподели в социалната мрежа Инстаграм.

Най-впечатляващ е този с бледожълтата торта със сиво зайче с дълги клепнали уши, изобразено отстрани, и своеобразен букет от нежни и красиви рози, поставен на върха й, където в златно блести поставената цифра 2.

Обещание

Пазейки личното пространство на дъщеря си, Светлана продължава да крие нейното лице, спазвайки обещанието, което даде преди повече от година, че скоро няма да го покаже. Досега майката все още никъде не е споделила лика на момичето. А преди време дори отговори на свои последовател в социалната мрежа, че никога няма да го стори.

Светлана Гущерова и Християн организираха приказно парти за дъщеря си Анелия-Добромира сн. Инстаграм

Светлана Гущерова и Християн организираха приказно парти за дъщеря си Анелия-Добромира сн. Инстаграм

Половинката на Християн стана майка в края на февруари 2019-та година, но първоначално реши да не споделя публично щастливата вест, защото дъщеря й се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдение на неонатолози. За щастие всичко завърши добре и скоро двете се прибраха у дома.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @svetlanagushterova

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар