Заместникът на Антон Хекимян израснал в Либия (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Заместник на Антон Хекимян ще бъде Златомир Йочев

Заместник на Антон Хекимян ще бъде Златомир Йочев, познат на зрителите от България Он Еър. 35-годишният журналист е родом от Хасково, но е израснал в Либия. Родителите му работели в Триполи във време, в което там имало много голяма българска общност.

Той дори завършва българско училище там. Спомените му от Либия не са свързани с размирици, макар по онова време такива да не липсвали. След години живот зад граница, мечтата му да опознае България се сбъдва като студент в първи курс, когато е избран за водещ на туристическото предаване по БНТ „Пътеводител BG“.

Любопитен факт е, че той има връзка с Марина Цекова, която е водеща на новините по Би Ти Ви. Навръх Бъдни вечер през 2018-та година красавицата Марина дари Йочев с дъщеря, която нарекоха Тамара. Решението на Цекова да се върне на работа след край на майчинството поставило семейството пред сериозни изпитания.

Заради прекомерната ангажираност и на двамата – Златимир от ранна утрин в сутрешния блок, а Марина – в останалата част на деня в подготовка за новинарската си емисия, двамата почти не се засичали в дома си. Именно заетостта им сега поставяла под въпрос как ще се справят със семейството си и било сериозна лична драма.

С идването на Йочев в Би Ти Ви, семейният му живот поне ще се прехвърли в нюзрума на телевизията, където със сигурност ще се вижда повече с жена си, отколкото във времето, в което двамата не са на работа. Двамата обаче пак няма да имат време за детето и семеен живот, пише „Ретро“.

Заместникът на Антон Хекимян израснал в Либия сн. hotarena.net

Заместникът на Антон Хекимян израснал в Либия сн. hotarena.net

„Подобна връзка не е за всеки, особено когато замесените работят в телевизия, където както знаете всичко е много динамично и се изисква абсолютен професионализъм и отдаденост. Дано издържат на изпитанието“, коментират из Малкото НДК, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар