Георги Мамалев със странични ефекти след ваксината (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Георги Мамалев с треска след ваксината

Леко неразположение изпитва актьорът Георги Мамалев след ваксинацията си. Звездата от „Оркестър без име“ се имунизира преди седмица във ВМА заедно със свои колеги. На Мамалев и другите актьори им е сложена ваксината на „Астра Зенека“.

„Вечерта след имунизацията се появиха странични ефекти. Имах температура, а по-късно се появи и лека треска. Това е от ваксината. Веднага след имунизацията ми стана отпаднало. Беше ми така около 10 часа. Нормално е. Ала всичко премина точно за един ден.

На следващия нищо ми нямаше. Лекарите ми обясниха, че трябва да очакваме да се появят такива реакции. По думите им при възрастните страничните ефекти са по-слаби. При младите се усещали повече. Добре е, че тези странични ефекти ги има.

Така организмът разпознава вируса и е наясно с него. Ако ме хване, ще го прекарам леко. След ваксината съм много по-спокоен и не се тревожа и за Ковид-19“, разкри Мамалев.

Любимият актьор на куп поколения ще получи втората си доза от с ваксината в началото на април. „Тогава няма да има странични ефекти. При „Астра Зенека“ е така. При „Пфайзер/Бионтех“ страничните ефекти се появяват при втората доза. Всяка една ваксина е различна. Аз нямах предпочитания. Чакам си реда, защото вярвам в медицината“, казва още Мамалев.

Звездата от „Оркестър без име“ е свикнал с ваксините. Всяка година актьорът се имунизира против грип. „Много боледувам. И то тежко. Затова от години се ваксинирам против грип. И след имунизацията може да ме хване, ала не го прекарвам толкова зле“, обясни Мамалев пред „България днес“.

Георги Мамалев с треска и температура след ваксината сн. hotarena.net

Георги Мамалев с треска и температура след ваксината сн. hotarena.net

Той вярва, че скоро животът ни може да се върне по старому, само ако повече хора се ваксинират. „Не разбирам хората, които вярват, че ни чипират при имунизация. Това са пълни глупости. Аз чип нямам, а съм ваксиниран“, добави Мамалев, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар