13-годишния Роналдо хит в мрежата (Вижте видеото, което побърка всички)

Гласувайте за статията

Роналдо грейна в детско видео и стана хит в мрежата

Суперзвездата на световния футбол – Роналдо, стана хит в мрежата. Спортистът грейна в старо и доста забавно видео, което развълнува милиони негови почитатели. Малцина знаят, че някога спортистът е имал желание да се изявява и на кино сцената. А екранните му въплъщения са изключително забавни.

Феновете му твърдят из социалните мрежи, че е открито истинско съкровище. Става въпрос за изпълнението на тогавашния 13-годишен Кристиано Роналдо в култовия португалски детски сериал „Урокът на Тонекас“. Оказва се, че спортната легенда още тогава е проявявал изненадващи заложби. И сред най-колоритните от тях е именно ролята му в сериала. Където е показал чудесен комедиен талант.

 

Любимият комедиен сериал от 90-те разказва за приключения на едно дете в началното училище. А главните герои в него са професорът и Тонекас – умен, но мързелив ученик, когото учителят се опитва да научи на нещо.

Ученикът от началното училище се играе от известния актьор Луис Алилуя, днес над 35-годишен. Изненадващо е, че именно той издаде Роналдо.

Той е отговорен и за намирането и публикуването на записа, който веднага стана вирусен хит в мрежата. По това време Алилуя, който е просто едно анонимно дете става популярен. А днес е един от най-известните хора в света.

Той публикува видеото в Instagram и в него разкрива още и Нелсън Перейра -днес треньорски вратар на Спортинг Лисабон. Този клуб е стартов и за Роналдо, който играе ученик в класа на Тонекас.

В един епизод от поредицата от 1998 г. учениците играят срещу играчи на младежкото училище в Спортинг, включително 13-годишния Роналдо, който пристига в Лисабон само година по-рано от родния си остров Мадейра.

Роналдо предизвика фурор в мрежата сн. Инстаграм

Роналдо предизвика фурор в мрежата сн. Инстаграм

Видеото има очарователна патина от 90-те години. А забавните опити на младите играчи в киното, включително и на Роналдо, го направи голям хит в Португалия. И то веднага след излизането му.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Luís Aleluia (@luis_aleluia.oficial)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар