Джордж Клуни за семейния живот по време на пандемия: Жена ми ще ме убие за някои неща!

Гласувайте за статията

Джордж Клуни разкрива как прекарва дните си в пандемията

Световноизвестният актьор Джордж Клуни даде пикантно интервю за новия брой на „W Magazine“. В него той разкри какво прави, когато е у дома с децата и съпругата си, съобщава „CNN“.

Той се пошегува, че по време на карантинните си през последните дни е станал майстор в много занаяти.

„Ще ви кажа нещо за новите си хобита. Сред тях са да включа по две-три перални на ден и да мия чиниите по цял ден, защото децата ми са малки прасета“, каза Клуни с усмивка.

„А, да – трябва и да къпете децата от време на време. Дори подстригах сина си, но се получи много зле. Косата му обаче расте по-бързо. Искам да кажа, че дори аз сам се подстригах. Но не посмях да подстрижа дъщеря си, защото тогава щях да си навлека сериозни проблеми. А именно – съпругата ми ми каза, че ще ме убие, ако докосна красивата дълга коса на дъщеря ни“, призна холивудският актьор, който има тригодишни близнаци – Ела и Александър със съпругата си Амал.

Клуни разкри и някои съвети за консумация на алкохолни напитки.

„Леля ми Розмари отдавна ми казва, че никога не трябва да смесвам зърнени храни и грозде. Така че текила и вино никога не вървят заедно. Също така не трябва да пиете водка с шампанско. Научихме това в Кентъки много рано.“

Миналата година Клуни направи и филма „Среднощното небе“, посветен на глобалния апокалипсис.

Амал заплашва Джордж Клуни сн. Уикипедия

Амал заплашва Джордж Клуни сн. Уикипедия

„Когато Covid-19 ни се случи, този филм стана актуален по съвсем нов начин. Първоначално това беше история на отчяние – съжаление за пропуснатите възможности и един вид прошка. Но с настъпването на пандемията филмът можеше да бъде интерпретиран по различен начин – това говори за нашата неспособност да бъдем у дома и да прегърнем близките си“, каза Клуни за филма, който самият той е направил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар