Нанси Карабойчева е в трепетно очакване на второто си дете (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Нанси Карабойчева отново бременна, само седем месеца след като роди

Макар да минаха едва седем месеца, откакто Нанси Карабойчева даде живот на сина си Матей, сега победителката в конкурса „Мис България“ за 2013-та година издаде, че очаква второто си дете.

Хубава новина

Подобно на първия път, когато обяви бременността си, носителката на най-престижната титла за красота, която е родом от село Юнаците, област Пазарджик, отново обяви хубавата новина в своята лична Инстаграм страница, при това с много сходни снимки на тези, които сподели в началото на април м.г.

Нови кадри

На новите кадри, появили се в акаунта й вчера, двамата със съпруга й – волейболния национал Добромир Димитров, позират пред фотографския обектив облечени със същите дрехи, с които бяха преди по-малко от година, навръх 27-мия рожден ден на хубавицата, когато споделиха с потребителите на социалните мрежи, че ще стават родители.

Карабойчева, която пак държи с една ръка снимка от видеозон, е в същата разкроена бяла рокля на черни точки с дълги ръкави, а мъжът й носи риза и дънки. Единствената разлика е, че този път на изображенията присъства и техния наследник, когото двамата даряват с нежна целувка по главата.

Малко чудо

„Нашето следващо малко чудо вече е на път“, гласи посланието към поста, към което е добавила хаштаг, издаващ, че е в 19-та седмица на бременността си. Това означава, че е заченала едва два месеца след появата на Матей.

Моделът и спортистът официално си казаха „да“ пред погледите на най-близките хора, вричайки се в любов един на друг, в края на месец юли 2018-та година на красива церемония в град Пазарджик. Двамата се запознават още докато са ученици в гимназията, именно тогава започва романсът им.

Първа среща

Първата им среща била интересна, защото Добромир бил толкова срамежлив, че за два часа и половина не погледнал Нанси дори веднъж в очите, карайки я да си помисли, че не я харесва. Въпреки това обаче, симпатиите очевидно са надделели.

Нанси Карабойчева е в трепетно очакване на второто си дете само седем месеца след като роди сн. Инстаграм

Нанси Карабойчева е в трепетно очакване на второто си дете само седем месеца след като роди сн. Инстаграм

Минават години преди волейболистът да се реши на голямата стъпка и да падне на едно коляно, задавайки й въпроса дали ще се омъжи за него. Въпреки продължителността на връзката им, в онзи момент синеоката хубавица била изненадана, защото предложението му доста се забавило и тя вече се била примирила с факта, че ще живеят на семейни начала, без да узаконяват любовта си, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар