Нови скандални разкрития за Йозджан Дениз

Гласувайте за статията

Актьорът е категоричен, че всичко това е клевета

В последно време животът на турския актьор Йозджан Дениз, е изпълнен със скандали.

Наскоро той се забърка в пореден скандал, който взриви пресата в южната ни съседка. Екранният Фарук Боран от хитовия сериал „Завинаги“, излъчен неотдавна по Би Ти Ви, отново е във война с бившата си съпруга Фейза Актан. Тя е и майка на детето му.

Йозджан Дениз

Актьорът е категоричен, че всичко това е клевета

Припомняме, че двамата уж бяха постигнали примирие по време на първата карантина миналата пролет и дори заживяха заедно. Те направиха опит да скрепят разклатения си брак.
Скоро обаче стана ясно, че Йозджан Дениз и Фейза отново са в крайно обтегнати отношения.

Тя дори обяви публично, че е подала молба за ограничителна заповед срещу Дениз. Фейза заяви, че по време на бременността си бившият ѝ я е малтретирал и дори я заплашил с убийство с пистолета на брат си.

Моделката обяви, че по време на брака си с екранния Фарук от „Завинаги“ многократно е ставала жертва на изневери от страна на мъжа си. Йозджан Дениз й е изневерявал с бившата му приятелка Бусе Нарджъ.

Фейза разкри още, че е била принуждавана със сила от него да се откаже от попечителството над 2-годишния им син Кузей. Съдът уважи претенцията ѝ, но последва бурна реакция от страна на Йозджан с пост в профила му в Инстаграм…

„Не приемам нито едно от тези клеветнически обвинения. Мога да кажа много, но предпочитам да си замълча, за да не оставям думи, които да разстроят детето ми в бъдеще. Като човек и баща намирам за уместно да потърся правата си по законен път“, категоричен е 48-годишният актьор, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар