Кралица Елизабет отвръща на удара: Ще дава интервю в деня на Меган и Хари с Опра

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет засенчва Меган и Хари в деня им с Опра

Елизабет Втора е бясна, но не се предава. Монаршата особа планира да даде мащабно телевизионно интервю, за да информира населението относно разрива й с Меган и Хари. Тя ще се обърне към нацията буквално часове преди интервюто на двойката с Опра Уинфри. И планира да го направи подкрепена от Уилям и Чарлз.

Новината предизвика абсолютен фурор в Англия, тъй като кралицата по принцип се въздържа от подобни изяви. Нейно величество официално трябваше да присъства на 8 март на годишнината от честването на Общността на нациите, но заради пандемията, ще направи телевизонно изявление.

Официално, принц Хари и Меган Маркъл работеха като посланици на кралицата за организацията. Но след оттеглянето им от длъжност, двамата се оттеглиха и от тази си роля.

Кралицата е решила да направи изявлението си по телевизията 24 часа по-рано. И ще го направи преди деня на празника на Общността, в реч, която е предварително записана в замъка Уиндзор.

Наред с нея ще бъде прожектиран и специален 90-минутен филм, който ще бъде посветен на работата на организацията.

Това ще бъде втората й изява, след което ще има специално предаване, в което Елизабет, заедно с принц Чарлз, Камира, принц Уилям, Кейт, Софи Есекс и семействата им също ще дадат интервюта. Те ще споделят своите възгледи за перспективите пред Британската общност.

Със сигурност заставането на Елизабет под прожекторите, заедно с Кейт и Уилям, ще се отрази на рейтинга на Меган и Хари. Очевидно кралицата няма притеснения да отвръща на ударите. Особено, когато лично я засягат и то толкова жестоко.

Кралица Елизабет отвръща на удара сн. Инстаграм

Кралица Елизабет отвръща на удара сн. Инстаграм

Малко по-късно херцозите на Съсекс ще обявят своето интервю с Опра Уинфри. Меган смята да говори за всичко – от кралския живот, до второто бебе, което очаква. Предстои обаче да разберем, кой ще спечели битката за вниманието на нацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар