Тайни писма, писани от Даяна, отиват на търг (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Писмата Даяна е писала до неин близък приятел

Колекция от непубликувани досега писма на принцеса Даяна ще бъдат изложени на търг. За продан ще бъдат обявени общо 40 писма, всяко от което е било адресирано до Роджър Брамбъл, който е бивш главен шериф на Уестминстър. Повечето от бележките са написани в началото на 90-те години, когато бракът между принцесата и принц Чарлз е бил пред разпад.

Уникална колекция

Компанията, която организира търга, описва колекцията като уникална и добавя, че нито едно писмо или картичка в нея не са били публикувани досега. Те са написани между 7-ми август 1990 и 16-ти май 1997 година. Намерени са в чекмедже в семейната ферма, където са стояли повече от 23 години.

Споделяне

От компанията допълват, че Роджър е познавал Даяна от малка и сега е дал писмата на свой роднина, който да се разполага с тях както намери за добре. „Имаме късмета, че този човек е решил да сподели тези писма с широката общественост“.

Уилям и Хари

Колекцията съдържа няколко писма, включително едно от 1993 година, в което Даяна споменава принцовете Уилям и Хари. В него тя пише, че момчетата са се наслаждавали на скорошна среща между приятелите на принцесата, включително Брамбъл, и са били развълнувани, че участват в разговора с големите.

Ужасна седмица

В друго писмо принцесата на Уелс пише за „ужасна седмица“. Датата е 12-ти юни 1992 година, като това е в същата седмица, когато на пазара излиза книгата на Андрю Мортън „Даяна: Нейната история“.

В нея се говори за проблемите в брака между Даяна и Чарлз, като се цитират тайни източници, които са близки до принцесата. По-късно става ясно, че източникът е била самата Даяна, която тайно е давала интервюта за Мортън.

Защо обаче тези писма се продават точно сега? Според собственика им, целта е общността да научи повече за Даяна като човек. „Не мога да си представя да изхвърля или да забутам някъде такова важно съкровище, написано от ръката на един от най-влиятелните хора“, казва анонимният притежател.

Писма, писани от принцеса Даяна, отиват на търг сн. YouTube

Писма, писани от принцеса Даяна, отиват на търг сн. YouTube

Той допълва, че има своите спомени с Даяна и се надява човекът, който се сдобие с писмата да разбере какъв човек е била принцесата и да сподели това с целия свят. Колекцията ще бъде пусната на търг на 18-ти март 2021-ва година, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар