Зейнеб Маджурова се връща на екран, но не в „На кафе“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова се завръща със собствен канал, в който ще разисква различни любопитни теми

Зейнеб Маджурова се завръща, но не в „На кафе“, а в YouTube, където има свой канал и говори по различни любопитни теми. Новината обяви самата тя навръх рождения си ден, който бе на 13-ти февруари, когато празнува и Гала, водещата на предаването „На кафе“.

Двете продължават да са близки приятелки. Засега не е ясно защо Зейнеб няма да поднови рубриката си при блондинката, а ще се изявява в платформата за видеосподеляне, пише „Уикенд“.

„Изживях най-красивата си лична година като майка, но знам, че това е само началото на едно вълнуващо пътешествие, което раздава безгранична любов, отдаденост и смисъл. Смисълът да бъдеш майка… Именно с тази тема правя своето завръщане и ви каня там, за да отпразнуваме заедно рождения ми ден!“, сподели Зейнеб.

Зейнеб Маджурова се завръща на екран една година след като стана майка, но не в "На кафе" сн. Инстаграм

Зейнеб Маджурова се завръща на екран една година след като стана майка, но не в „На кафе“ сн. Инстаграм

Тя се раздели с ефира на предаването „На кафе“, за да се отдаде на майчинството. Зейнеб и любимият й мъж Стоян Балевски имат дъщеря Мириам, предават от hotarena.net. А феновете на Маджурова веднага подкрепиха новото й начинание и нямат търпение да видят какво им е приготвила в новия си канал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeyneb Madzhurova 🇧🇬🇹🇷 (@zeynebmadzhurova)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар