Петя Буюклиева не бърза да се ваксинира срещу Ковид-19 (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Петя Буюклиева засега ще изчака с ваксинацията срещу коронавируса

Петя Буюклиева не бърза да се ваксинира. Певицата има много антитела след прекаран Ковид-19. „Засега няма да се имунизиран“, каза тя пред „България днес“. „Аз преминах през вируса, за мое щастие бе леко.

Съпругът ми също го изкара. И двамата имаме много антитела. Мисля, че до лятото ще са в организма ни. След това ще се ваксинирам със сигурност“, казва тя. Според Буюклиева всеки интелигентен човек би се имунизирал.

Певицата е убедена, че няма друг начин да се справим с вируса. „Трябва да се избере подходящата ваксина. Внимателно да се провери, за да няма странични реакции“, казва още звездата.

Заради коронавируса Буюклиева на три пъти отлага мегаконцерта си „С мен бъди“. Първата планирана дата беше 25-ти март миналата година, ала тогава в страната бе въведено извънредно положение. Следващите дати също бяха отложени заради влошената обстановка. Сега Петя е планирала да излезе на голямата сцена в НДК на 18-ти октомври.

„Ние, артистите, много изстрадахме. Дано октомври се видя очи в очи с  моите почитатели. Подготвям мегаконцерт с много участници. Надявам се дотогава да позволят залата да е пълна поне на 50%.

Петя Буюклиева не бърза с ваксинацията сн. hotarena.net

Петя Буюклиева не бърза с ваксинацията сн. hotarena.net

Вложила съм много пари. Ще има специална сцена. Ако е под 50% ще бъда на загуба. Много кофти се получи първия път, когато отложихме концерта през миналия март. Имах голяма реклама из цяла София. И в един момент всичко отиде на вятъра. Много пари похарчих, но не се оплаквам“, добавя Буюклиева, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар