Лепа Брена лъсна на снимка отпреди 40 г (Фото на певицата от младини)

Гласувайте за статията

Фахрета Живойнович и като млада девойка  бе убийствено красива

Лепа Брена е запазена югославска марка. Певицата пълнеше до дупка стадионите и успя да продаде милиони плочи, счупи всички рекорди, а дори и днес, след толкова много години вае още се търси и се слуша с удоволствие.

Нейният стил се е превърнал в уникален и разпознаваем. Понякога обаче в публичното пространство се появяват нейни стари снимки, които разпалват обществеността и привличат внимание.

Ще я познаете ли? Певицата като млада, всъщност снимката й е от карта за градския транспорт

Като това архивно фото от юношеските години на младата Фахрета Яхич от Босна и Херцеговина. Която по онова време все още не бе се прославила. Как изглежда бъдещата балканска звезда разкриват нейни фенове в социалната мрежа, които попаднаха на нейна снимка от преди 40 години.

И тогава и сега поп фолк певицата е голяма красавица, но като млада девойка няма никаква корекция по лицето си и е напълно естествена. На 60 годни обаче сръбската звезда се е сдобила с килограм  пластмаса  по себе си.

Кадърът всъщност е направен през 1979/1980 г когато младата певица от Бръчко започва музикалната си кариера в столицата на Югославия, Белград, предават от maskimagazin.faktor.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар