Браво: Диляна Попова помага на деца в Африка! (още подробности)

Гласувайте за статията

Диляна Попова помага на бедни дечица в Африка!

Не само изящната красота е това, по което си приличат световноизвестната актриса Анджелина Джоли и най-успешният роден модел Диляна Попова. Нито пък вкусът на Асен Блатечки, който преди години призна, че Анджелина е най-красивата жена в света.

Диляна Попова

Диляна Попова помага на деца в Африка

Милосърдието и загрижеността към африканските деца се оказа още нещо, което доближава родната хубавица до талантливата актриса. От няколко дена любимата на Асен Блатечки е в Африка.

С Диляна е и синът й Борил и компания от близки приятели. От споделените моменти в социалните мрежи се вижда, че Диляна не е просто на поредната екзотична почивка, а се е включила и в благотворителна мисия.

Моделката и близките й посетиха училище в Африка, където раздадоха на децата книжки и комплекти флумастери за рисуване, пише вестник „България Днес“.

Неотлъчно до моделката актриса е и малкият Борил, облечен в училищна униформа, която носят местните деца. Малчуганите са щастливи от даровете, а Попова споделя, че не е виждала по-смирени и щастливи хора от тях.

Актрисата Анджелина Джоли също е известна с редицата инициативи, в които се включва с цел помощ за децата в Африка тяхното изхранване и образование.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар