Гришо глезен от Лолита Османова като крал!

Райско кътче в северната част на Маями, Флорида, си избраха за малко почивка първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров и приятелката му Лолита Османова. [caption id="attachment_658525" align="aligncenter" width="300"]Гришо Лолита глези Гришо като крал във Флорида[/caption] За това се похвалиха младите влюбени в социалните мрежи. Двамата се наслаждават на топло и слънчево време, гледка към океана, палми и всички необходими на българския спортист процедури за възстановяването му от болежките, които го настигнаха по време на Откритото първенство на Австралия по-рано този месец, пише вестник „България Днес“. Рускинята явно се чувства в свои води в Маями, защото под своя снимка от петзвездния хотелски комплекс „Сейнт Реджис Бол Харбър” написа: „У дома”.

След това издаде в социалните мрежи и как с любимия й мъж ще се придвижват в Америка. Милионерската наследница снима черния „Ролс-Ройс“, явно собственост на нейното семейство, добавяйки думите: „Липсваше ми”. В Монако, където по принцип живее, 27-годишната Лола кара червено „Ферари“.

Феновете на Димитров явно одобряват приятелката му, защото един от тях коментира под последната фотография на Лолита, където позира в ефирен бял тоалет: „Желязната лейди. Ти си късметлия, братко”. Отиди и спечели в Акапулко заради нея”. Първоначално Григор се колебаеше дали да не запише участие на новия турнир в Сингапур, като първо прие поканата на организаторите, но после я отказа. Така Гришо и Лола хванаха самолета от Мелбърн за Флорида. 29-годишният хасковлия пръв осведоми последователите си в Инстаграм къде ще прекара следващите седмици, пускайки снимка на фантастичния залез на плажа край Атлантическия океан. Във Флорида живее и новият аржентински треньор на Димитров – Данте Ботини, който е завършил университет в този щат с диплома по спортен мениджмънт. Следващият турнир в програмата на Димитров е от категория АТР 500 в Акапулко от 15 март. Именно в Мексико той грабна една от осемте титли в кариерата си – през 2014 г. В новата ранглиста Григор се завърна в Топ 20 и след скок с 4 места вече е №17. Ако беше победил квалификанта Карацев, той щеше да се изкачи до 11-ото място в света, пише вестник „Телеграф“.