Восъчната фигура на бременната Меган Маркъл може да бъде видяна в Сидни

Принц Хари и Меган Маркъл изненадаха всички с новината за това, че чакат второ дете. След като се появи трогателната им снимка, с която отдадоха почит към принцеса Даяна, двамата получиха един своеобразен подарък - от музея "Мадам Тюсо" в Сидни.

Бременна фотосесия

"За да отбележим новината за бременността, днес организирахме за Меган бременна фотосесия", написаха в официалния профил на известното място в Австралия, споделяйки снимки с восъчната фигура на Меган Маркъл, която вече има наедряло коремче.

Преобразяване

За кадрите Маркъл е била преобразена - с допълнително восък, с който да си личи, че чака втори наследник. Освен това роклята й е сменена - тя е за бременни, в животински принт. "Меган получи целувки по корема от Дот, очарователното кенгуру", написаха още от "Мадам Тюсо", показвайки фигурата на Меган не в тяхната галерия, а сред растителността на зоологическата градина "WILD LIFE" в Сидни. "Отново поздравления за Хари, Меган и бъдещия голям батко Арчи", пише още към фотосесията с кенгуруто, което е истинско. "Толкова е реалистична. Накара сърцето ми да се разтупти", "Толкова сладко", пишат последователи на социалната мрежа по повод променената восъчна фигура на бившата херцогиня. Бебето на Меган и Хари, които се отделиха от кралското семейство, ще бъде осми поред наследник на короната на Елизабет Втора. След като се роди, то ще измести сина на принцеса Йожени, който наскоро бе изписан от болницата и ще заеме дванадесето място, съобщава "Business Insider". [caption id="attachment_658421" align="aligncenter" width="293"]Промениха восъчната фигура на Меган Маркъл след новината за бебе номер 2 сн. YouTube Промениха восъчната фигура на Меган Маркъл след новината за бебе номер 2 сн. YouTube[/caption] И докато коремът на Маркъл расте и вървят предположения за пола на бебето, нейното първо дете от принц Хари - Арчи, ще стане на 2 години на 6-ти май. Новината за него бе съобщена именно в Сидни, по време на австралийското турне на двойката, предават от tialoto.bg.