Бременната Радина Кърджилова слезе от сцената! (още подробности)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова слезе от сцената!

Радина Кърджилова си взе довиждане със сцената преди раждането на второто си дете. Актрисата официално обяви миналата седмица, че е изиграла последното си представление, преди да даде живот на своя по-малък син, който е на път. Майчинството й ще продължи изключително кратко – през месец май тя мисли отново да е на работа.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова слезе от сцената, защото ще ражда

Бременната Радина остана на сцената до най-късния възможен момент. В деня на последното си представление обаче тя не дочака края на спектакъла, за да съобщи, че си тръгва. Направи го на страниците си в социалните мрежи още докато колегите й играеха, обяснявайки, че нейната работа вече е приключила. В същото време побърза да уточни: „Ще се видим отново май месец”.

Никой не знае как Радина смята да ходи на работа с новородено бебе на ръце. Тя обаче е категорична, че при всички обстоятелства напролет отново ще е на сцената. Отпускът й по майчинство ще продължи само 3 месеца, в които се включва периодът от последното й представление до идването на детето на бял свят.

Очаква се раждането да е най-късно в началото на март. С таткото Деян Донков са избрали болница в Пловдив. Тъй като живеят в София и няма да е удобно да чакат контракции, а после да бият път до града под тепетата, най-вероятно раждането ще е планирано – с операция. Този метод бе избран и за първото дете на Радина. През 2016 г. тя хареса датата 23 юни за рожден ден на по-големия си син Христо.

В същия ден таткото Деян постави за първи път пред публика своя пръв режисьорски спектакъл – „В очакване на Годо” от Самюъл Бекет. По този начин актьорът имаше двоен повод за празнуване. Нищо чудно за раждането на бебе номер две също да е избрана специална дата.

Но каква ще бъде тя? Засега не е ясно. Но Деян вече разкри как ще се казва детето. Името му ще бъде Йоан. Деян има още един син – от актрисата Анастасия Ингилизова, която от години е първа приятелка на Радина. Момчето е тийнейджър и носи името на баща си, пише Уикенд.

С малкия Христо Радина остана в майчинство повече от година. Периодът съвпадна със смяна на работното й място – от театър „Българска армия”, където беше на щат, в Народния театър, където работи и Деян. Малко преди Христо да стане на годинка, майката прие роля във филма „XII А”.

Говори се, че ходела на снимки с детето, което все още кърмела. Отбила го чак след първия му рожден ден, а Деян до ден днешен я хвали колко дълго го е хранила с майчино мляко. Дали сега ще ходи с бебе на репетиции и ще кърми в почивките? Колеги на звездата очакват от нея точно това. Няма да е първата, вероятно няма да е и последната, която го прави.

Междувременно стана ясно, че Кърджилова се влияе изключително много от ретроградния Меркурий. Самата тя разкри това в социалните мрежи. Зодията й е Близнаци – знак, който се управляват именно от Меркурий. Ето защо всяка промяна в движението му се усеща много силно. Радина сподели, че в такъв период емоциите й стават неуправляеми.

„Отново в ретрограден Меркурий. И отново рязко сменяне на настроенията. И плач, и смях… до побъркване”, разкри бъдещата майка. Много хора обаче смятат, че промените в настроението й може да се дължат повече на бременността отколкото на ретроградния Меркурий.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар