Емилия цялата се тунингова (Вижте тук)

Гласувайте за статията

За 22 години на сцената Емилия успя да претърпи истинска метаморфоза

За 22 години на сцената Емилия успя да претърпи истинска метаморфоза. Блондинката постепенно се превръща в друг човек, благодарение на намесата на опитни пластични хирурзи. „Веселото момиче на фолка“ вече може да се похвали с по-пищна силиконова пазва и скули, който са най-новата й придобивка.

Емилия не е от певиците, които ежедневно заливат мрежата със снимки. Тя е доста пестелива от към кадри, но в клипа към последната й песен „Deals“ (Сделки), където английският е като на Фики от парчето „Издислав“, блондинката видимо е с по-голям бюст.

Преди няколко месеца фолк дивата е подменила силиконовите си импланти, издадоха източници на „Уикенд“. Процедурата е платена от мъжа й Жорж Башур, който приветствал интервенцията и на драго сърце дал 10 000 лева за нови ц*ци на блондинката.

Певицата е претърпяла и други интервенции преди рождения си ден, който е в началото на март. Изпълнителката има нови скули, които си проличаха при последното й тв гостуване. Пайнерката отсича, че хич не се притеснява от годините си, които на 21-ви март ще са вече 39. И спокойствието си дължи именно на козметичните интервенции, които си прилага.

„Напредването на възрастта не ме притеснява до известна степен. Мисля, че новите 60 са старите 40. Или 40-те са новите 20. Ако се грижиш за себе си с подходящите хора, подходящата козметика“, заяви Емилия, но без да навлиза в подробности.

Носът на бившата половинка на Коко Динев е все по-изчезващ, а скулите й все по-изпъкнали. Много от феновете на блондинката от Гълъбово не одобриха новата й визия, която в профил е копие на Майкъл Джексън.

Емилия се тунингова цялата сн. Инстаграм

Емилия се тунингова цялата сн. Инстаграм

„Вече е трудно да различиш коя е певицата пред теб. Всички са еднакви, с куп корекции и като клонинги, чак плашат с приликата си“, коментират фенове на лекия жанр, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар