Договор разделя доцент Мангъров и жена му (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Доцент Мангъров и жена му са щастливо разделени

Щастливо разделен със съпругата си е скандалният отрицател на мерките срещу коронавируса и ваксините доц. Атанас Мангъров. Медикът и половинката му Анна не са заедно от цели девет години, след като осъзнават, че след десетилетия брак няма какво повече „да си кажат“, обясняват техни познати.

Подялба на семейното имущество

По това време четирите им деца вече са големи и поели по собствен път. Това още повече улеснява плановете на съпрузите всеки да заживее собствен живот. След откровен разговор двамата решават, че няма нужда да си губят времето по съдилища за да се развеждат официално. Това не спира подялбата на семейното имущество. За целта Атанас и Анна Мангърови сключват брачен договор, в който нещата подробно са уредени.

Договор

Самият договор е сключен пред нотариус в края на април 2012-та година. Според условията съпругата на скандалният доцент запазва за себе си два апартамента в центъра на София. За Мангъров остава само един съпоставим като квадратура, който също е в центъра на столицата и струва стотици хиляди левове.

На пръв поглед скандалният инфекционист изглежда прецакан от подялбата на семейното имущество. На практика нещата стоят по малко по-различен начин. Оказва се, че доцентът успява да задържи за себе си други имоти оценявани на милиони левове.

Врътката е възможна заради факта, че те се водят на 98-годишната му майка. Дали обаче само баба Елена е давала пари за тяхната покупка или средства са излизали и от бюджета на Анна и Атанас Мангърови, остава мистерия.

Още повече, че част от тях са изплащани от самия Мангъров по време, когато бюджетът му все още е общ със съпругата Анна.

Такъв е случая с огромния апартамент на баровската столична ул. „Оборище“. Имота в топ-центъра на столицата е с площ 174 квадрата и към днешна дата струва близо милион лева. Баба Елена купува гигантското жилище от дъщерята на Апостол Карамитев – Маргарита.

По същата схема с ипотечен кредит изплащан и от доцента старицата купува и друг огромен апартамент в София и магазин, вила до Боровец и жилище в Пловдив.

Други имоти

Самият доцент, след като прави кариера, също лично си купува още няколко апартамента и гаражи в София и Бургас. Тяхната стойност е стотици хиляди левове, но едва ли представлява проблем за човек, който се хвали, че взема по 200 лева на частен преглед.

Останалото за баба Елена богатство оказва се, не разваля отношенията между разделените съпрузи Анна и Атанас Мангърови. „И до днес още се обичаме. Чуваме се често, почти всяка седмица, но всеки от нас има нов живот“, лаконичен е скандалният доцент.

Той разказва, че среща Анна още в студентските си години. Любовта им тръгнала покрай услуга, която тя му направила. Докато бъдещият доктор подготвял дисертацията си, нямало кой да обработи статистическите данни към нея.

Негов познат го насочва към „една засукана красавица“, която с голямо удоволствие решава проблема. От таблица на таблица стават и гаджета. Анна вече има един брак зад гърба си с дете, но това не спира напористия Мангъров, пише „Уикенд“.

Доцент Мангъров и жена му са щастливо разделени сн. hotarena.net

Доцент Мангъров и жена му са щастливо разделени сн. hotarena.net

След кратко ухажване те стават семейство, а бъдещият топ-инфекционист се сдобива със заветното при комунизма софийско жителство, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Договор разделя доцент Мангъров и жена му (Още разкрития)”

  1. потенциометър

    мар. 05. 2021

    Обичат се още, пък нямат какво да си кажат, айде бе! Импотенцията явно е причината.

Добавете коментар