Принц Филип остава в болница. Придворни: Иска да си тръгне, мрази суетнята около него!

Гласувайте за статията

Придворни: Принц Филип е готов да си тръгне, не обича да се суетят около него!

Принц Филип се чувства добре, но остава под наблюдение в болницата в Мерилбоун. Съпругът на Елизабет Втора е заявил, че няма никакво желание да остане в здравното заведение и при първия удобен случай би желал да бъде изписан. Въпреки това той все още се вслушва в препоръките на лекарите и поне на този етап не е напуснал здравното заведение.

Вчера той е бил настанен в частна болница „Крал Едуард VII” в Мерилбоун, където остава под наблюдение, след като преди няколко дни се почувства зле. Той изпитал леко неразположение, но въпреки това придворните настояли да го настанят в клиника, за да са спокойни за него.

Смята се, че той е настанен до голяма степен против желанието си в болницата, само като „предпазна мярка”.

Принц Филип е на 99 години и преди няколко седмици той и кралицата бяха ваксинирани против коронавирус. Двойката обаче продължава да обитава имението си в Уиндзор, вместо да се завърнат в Лондон.

Заради влошеното състояние на съпруга си, кралицата дори опита да отмени някои от своите ангажименти. В крайна сметка обаче прецени, че ще изпълни част от тях.

На 9 февруари стана ясно, че двойката е получила ваксините, тъй като възрастта им ги поставя в особено рисковите групи. Отделно от това, съпрузите вече преживяха няколко сериозни заболявания, а принцът имаше проблеми със стомаха и няколко операции на бедрото, заради което се оттегли и от официалните си задължения.

Принц Филип сн. Интернет

Принц Филип сн. Интернет

Последните десет години Филип е лежал шест пъти в болница. Един от последните беше миналата година, когато катастрофира, докато шофираше край двореца. След този случай кралицата го помоли да преустанови тази своя практика. Принцът ще празнува 100-я си рожден ден на 10 юли, когато Меган и Хари очакват своето второ дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар